Türkiye Paylaşım Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye Paylaşım Platformu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Arslan Bulut'un yeni kitabı..A Ç I L I M I N Ş İ F R E L E R İ

YazarMesaj
trpaylas
Admin
Admin
trpaylas

Arslan Bulut'un yeni kitabı..A Ç I L I M I N Ş İ F R E L E R İ Empty
MesajKonu: Arslan Bulut'un yeni kitabı..A Ç I L I M I N Ş İ F R E L E R İ   Arslan Bulut'un yeni kitabı..A Ç I L I M I N Ş İ F R E L E R İ I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 04, 2010 8:51 am

Arslan Bulut'un yeni kitabı..A Ç I L I M I N Ş İ F R E L E R İ Arslan%20Bulut

A Ç I L I M I N Ş İ F R E L E R İ
Arapları Osmanlı'ya isyan ettiren Lawrence, "Bir Kürt devleti kurabilseydim, Türkler'i tarihten silecektim, başaramadım" demişti. 2000’li yıllarda Lawrence’in hedefini gerçekleştirmek isteyen çok sayıda Lawrence türedi. Bunlar sadece ajan olarak bu coğrafyaya gönderilmiş insanlar değildi. Artık yerli Lawrence’ler de vardı. Ekonominin, siyasetin, bürokrasinin ve medyanın içindeydiler. Soros gibi yardımcıları da vardı ve aleni çalışıyorlardı. Casusluk meşrulaştırılmıştı artık.
Açılım politikaları ise Türk okurunun takdir edeceği gibi birkaç ay gündemde olan bir proje değil, Turgut Özal ile başlayan, AKP iktidarı ile hızlanan bir süreçtir. Esasen AKP’nin kendisi de bir projedir, programı ise dünyayı yöneten Dış İlişkiler Konseyi yazılımıdır.
https://trpaylas.forumdizini.com

Arslan Bulut'un yeni kitabı..A Ç I L I M I N Ş İ F R E L E R İ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» New Moon - Yeni Ay (Alacakaranlık 2. seri)
» Pes 2010 Yeni Krampon yamasi
» Kingdom Hearts Re:Coded'dan Yeni Bilgiler
» Yeni Nokıa 2010 Önizlemeli Java oyun indir
» 37 YENİ TEMA.NOKIA 5800 N97 N5530 N5230 OMNIA X6 i8910 SYMBIAN S60v5